Online bestellen bij Wasabi Sushi to go Rosmalen

Beste Sushi liefhebbers ,

Op 15 maart zijn er een nieuwe maatregelen van de overheid gepubliceerd wegens de coronavirus. Bij het bezorgen van uw bestelling zullen de bezorgers uit voorzorg uw bestelling zo min mogelijk persoonlijk overhandigen. De bezorgers zullen uit voorzorg eventueel hun handschoenen en hun helmen erop houden.

1. U kunt alleen met IDEAL afrekenen .
2. Bezorger plaatst de bestelling bij u netjes voor de deur.
3. De bezorger belt aan.
4. De bezorger doet twee stappen achteruit.
5. De bezorger wacht tot u uw bestelling/tas heeft gepakt.
6. De bezorger zegt U gedag en gaat weer verder.
7. Er is op dit moment extra drukte wegens COVID-19, daardoor is de bezorgtijd langer dan normaal. Ons excuses hiervoor.

Wij nemen dit soort beslissingen liever niet, maar wij hebben met zijn allen de verantwoordelijkheid om bij te dragen aan een goede gezondheid.

Tevens in verband met de sluiting van horeca hebben wij nu extra druk met bezorgen en afhalen. In deze periode mogen de menu-boxen helaas niet meer aangepast worden wegens de drukte. Onze excuses hiervoor.

Bedankt voor jullie begrip.

We wensen elkaar veel gezonde jaren.

Met vriendelijke groet, Sushi Wasabi

_____________________________________________________________________________________

Welkom op de website van Wasabi Sushi to go in Rosmalen!

Via onze website kunt u online uw bestelling plaatsen voor onze bezorgservice, of om af te komen halen. U kunt uw bestelling contant aan de deur of online middels iDEAL betalen.

Sojasaus, wasabi, gember en stokjes worden standaard bij uw bestelling meegeleverd. De hoeveelheid hiervan bepalen wij aan de hand van de grootte van uw bestelling.

Op zondag kan de bezorgtijd langer zijn dan normaal, wij verzoeken u vriendelijk hier rekening mee te houden bij het bestellen!


Hieronder kunt u onze menukaart bekijken, en uw bestelling plaatsen. Eet smakelijk!